Hopp til hovedinnhold
Leseglede

Åpning av Fauskanger filial 11 april.

Publisert av: Irene
Lagt ut: 17 mars, 2017 - 10:53
Nyhetstype:
Bibliotek:

Velkommen til Fauskanger filial på Fauskanger barne og Ungdomsskole.

Et sammarbeid med ungdomsklubben Q3.

Askøy Folkebibliotek, ungdomstjenesten og Fauskanger barne og ungdomsskole.

 

Tirsdager fra 17.00 - 20.00 vil filialen være åpen. ( 4 april åpner den for ungdom, 11 april åpner den for alle aldersgrupper).

Ungdomsklubben Q3 vil være åpen samtidig og der er aldersgrensen 12år. Men sammen med voksne kommer barn under 12år inn på biblioteket.   Se egen skilting når dere kommer inn.

På Fauskanger filial vil vi ha et lite utvalg av besteselgere både for barn og voksne. Her vil du finne de nyeste filmene, bøkene og spillene til utlån.

Vi vil til en hver tid ha åpent samtidig som ungdomsklubben.

Med lånekort fra Askøy Folkebibliotek kan du låne bøker fra oss. Ønsker du å låne fra skolen sitt utvalg må du ha eget skolekort.

Lånereglementet er det samme som før. Hvis filialen på Fauskanger er stengt er det mulig å levere inn på Askøy Folkebibliotek.
Om dere ikke når oss heller så har vi kasser utenfor biblioteket på kleppestø som en kan levere bøkene i.

Innimellom vil det være arrangement for ungdom på biblioteket, da vil deler av biblioteket være stengt.

Vi har så langt omregistrert 500-600 ( DVD, bøker, spill, Kanoer, redningsvester mm) til utlån. 

Hele Askøy Folkebibliotek er tilgjengelig, det er bare å bestille det dere ønsker fra hovedbiblioteket til filialen så blir det transportert ut. Men innlevering er kun på tirsdager på filialen eller på hovedbiblioteket. Lånetiden er den samme.

 

Ps. Gjeldene åpningstider finner du til enhvertid på hovedsiden vår her inne :-). Det er også viktig å poengtere at dette er i utgangspunkt et prosjekt sammen med Q3 og ungdomstjenesten.

 

 

Velkommen inn :-)