Hopp til hovedinnhold
Abonner på Kalender

Åpningstider

Uke
Facebook

Øygarden

Biblioteket finn du i andre høgda på Rong senter. I tillegg til bøker har biblioteket lydbøker, ei romleg dvd-samling, musikk, språkkurs, tidsskrift og aviser. I lokalsamlinga finn du m.a. 800 foto i album, kyrkjebøker frå Herdla og Manger på mikrofilm,  folketeljingar, skifteprotokollar og mykje anna. Biblioteket har  pc-ar med tilgang til internett for publikum og trådlaust nett til dei som har med eigen pc. Brukarnamn og passord for å knyte seg til får ein i skranken. I biblioteket si pedagogiske samling kan lærarar låna lettleste bøker, konkretiseringsmateriale og pedagogisk litteratur i engelsk, norsk og matematikk. På spelrommet kan ein spele brettspel, Nintendo DS, Playstation3 eller Nintendo Wii. Biblioteket har óg eit utval konsollspel til heimlån. I tillegg har biblioteket eit studierom ein kan låna. Snakk med dei i skranken når du kjem!

Nyheter

22 mai, 2019 - 09:26

Bli med på Sommarles 2019

1. juni kan du melda deg på Sommarles 2019. Nedteljinga til påmeldinga er i gong, gå inn på www.sommarles.no for å sjå kor lengje det er til oppstart.
15 mai, 2019 - 14:48

Les i ein time!

Bli med på Lesetimen torsdag 23. mai. Er du riktig heldig, kan du vinne tur til bokmessa i Frankfurt.
20 mai, 2019 - 10:06

God påske frå biblioteket

Det er ikkje for seint å hente seg eit Kystpass eller fleire eller låne seg ei bok til fridagane, men frå og med onsdag tar biblioteket påskeferie. Opnar att tysdag etter påske klokka 10 - som vanleg. Treng du lesetips for påska, finn du nokre her:
22 februar, 2019 - 16:25

Vinterferietilbod på biblioteket

Me utfordra skuleelvane på 1.-7 trinn i Øygarden til å teikna ny framside på favorittboka si. Resultatet er utstilt på biblioteket i heile vinterferien.
21 desember, 2018 - 09:05

God jul frå biblioteket

Me på Øygarden biblioteket vil ønskja alle våre lånarar og andre besøkjande ei god og fredeleg jul. 
24 oktober, 2018 - 09:50

Øygardsgenseren - utstilling

Sjå forslaga til ny øygardsgenser og stem på din favoritt!